Se fac clatitele.Se spala bine spanacul,se pune sa fiarba in apa clocotita cu sare.Apoi se scurge,se toaca bine si se amesteca cu o lingura faina,sman
Se fac clatitele.Se spala bine spanacul,se pune sa fiarba in apa clocotita cu sare.Apoi se scurge,se toaca bine si se amesteca cu o lingura faina,smantana,pesmet si jumatate pahar lapte,25 g unt;se pune din nou pe foc sa fiarba si sa scada bine de tot.Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt se aseazacate o clatita si un strat de spanac,apoi iar clatita si spanac,pana se ternina deasupra cu o clatita.Se bate oul cu circa o cescuta lapte,se toarna deasupra,se introduce vasul in cuptor fierbinte si se lasa sa se coaca 15 minute.Focul trebuie sa fie mic.
dupa ce s-a scos din cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii