Se fac clatitele.Se spala bine spanacul,se pune sa fiarba in apa clocotita cu sare.Apoi se scurge,se toaca bine si se amesteca cu o lingura faina,sman
Se fac clatitele.Se spala bine spanacul,se pune sa fiarba in apa clocotita cu sare.Apoi se scurge,se toaca bine si se amesteca cu o lingura faina,smantana,pesmet si jumatate pahar lapte,25 g unt;se pune din nou pe foc sa fiarba si sa scada bine de tot.Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt se aseazacate o clatita si un strat de spanac,apoi iar clatita si spanac,pana se ternina deasupra cu o clatita.Se bate oul cu circa o cescuta lapte,se toarna deasupra,se introduce vasul in cuptor fierbinte si se lasa sa se coaca 15 minute.Focul trebuie sa fie mic.
dupa ce s-a scos din cuptor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii