Pentru budinca de clatite cu umplutura de branza se fac clatite din doua oua. Se pregateste o umplutura din branza de vaca data prin sita, amestecata cu oua.
Pentru budinca de clatite cu umplutura de branza se fac clatite din doua oua. Se pregateste o umplutura din branza de vaca data prin sita, amestecata cu oua, smantana, faina, zahar, coaja rasa de lamaie, stafide si sare. Se unge bine cu unt o cratita de marimea clatitelor. Se presara pesmet. Se asaza o clatita pe fund si 3 — 4 pe margini, astfel incat dupa ce s-a umplut cratita sa poata fi intoarse deasupra pentru a inveli toata budinca. Se pune peste clatita din fund un strat subtire de umplutura, apoi din nou o clatita si tot asa pana se umple cratita. Se intorc deasupra clatitele de pe margini, se stropeste cu unt, se da la cuptor. Se coace trei sferturi de ora la foc potrivit. Se rastoarna.
Budinca de clatite se presara cu zahar vanilat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii