Pentru budinca de clatite cu umplutura de branza se fac clatite din doua oua. Se pregateste o umplutura din branza de vaca data prin sita, amestecata cu oua.
Pentru budinca de clatite cu umplutura de branza se fac clatite din doua oua. Se pregateste o umplutura din branza de vaca data prin sita, amestecata cu oua, smantana, faina, zahar, coaja rasa de lamaie, stafide si sare. Se unge bine cu unt o cratita de marimea clatitelor. Se presara pesmet. Se asaza o clatita pe fund si 3 — 4 pe margini, astfel incat dupa ce s-a umplut cratita sa poata fi intoarse deasupra pentru a inveli toata budinca. Se pune peste clatita din fund un strat subtire de umplutura, apoi din nou o clatita si tot asa pana se umple cratita. Se intorc deasupra clatitele de pe margini, se stropeste cu unt, se da la cuptor. Se coace trei sferturi de ora la foc potrivit. Se rastoarna.
Budinca de clatite se presara cu zahar vanilat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii