Laptele impreuna cu zaharul se pun la fiert si se adauga apoi grisul in ploaie. Se amesteca bine si se lasa la racit. Se incorporeaza apoi unul cate
Laptele impreuna cu zaharul se pun la fiert si se adauga apoi grisul in ploaie. Se amesteca bine si se lasa la racit. Se incorporeaza apoi unul cate unul galbenusurile, ciocolata rasa, zaharul vanilat si la final albusurile batute spuma. Se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si zahar tos. Se lasa la copt aproximativ 20 de minute dupa care se lasa la racit.
Se serveste cu sos de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Cozonac moldovenesc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii