Laptele se pune la fiert impreuna cu 100 gr zahar, zaharul vanilat si cu foarte putina sare. Dupa ce a fiert se toarna grisul in ploaie si se amestec
Laptele se pune la fiert impreuna cu 100 gr zahar, zaharul vanilat si cu foarte putina sare. Dupa ce a fiert se toarna grisul in ploaie si se amesteca mereu pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se unge un vas cu unt, se toarna zaharul si se asaza merele curatate de coaja si taiate in sferturi. Se introduce in cuptor vasul, la foc mediu pentru 15 minute. Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor si se toarna peste mere grisul si se introduce din nou la copt pentru 20-30 de minute.
Se serveste budinca rece.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii