Budinca de gris cu prune este un desert usor de vara, un desert potrivit chiar si pentru micul dejun.
Fierbeti laptele cu grisul adaugat in ploaie, pe foc mic, pana se ingroasa, adaugi zaharul, esenta de vanilie si-l lasi sa se raceasca.
Adaugi galbenusurile batute spuma tare.
Tai prunele in jumatate si scoti samburii.
Pui compozitia de gris intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si asezi jumatatile de prune cu partea bombata in sus.
Dai budinca la cuptor pentru 50 min, la foc mic.
http://bucatarie-usoara.blogspot.com/
Serviti budinca de gris cu prune dupa ce s-a racit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii