Galbenusurile se freaca impreuna cu 150 gr zahar, coaja rasa de lamaie si putina zeama de lamaie. Se adauga apoi stafidele spalate, fructele confiate
Galbenusurile se freaca impreuna cu 150 gr zahar, coaja rasa de lamaie si putina zeama de lamaie. Se adauga apoi stafidele spalate, fructele confiate maruntite si albusurile batute cu restul de zahar. Se pune sarea, restul de zeama de lamaie si la urma faina. Se amesteca usor compozitia si se toarna intr-un vas tapetat cu hartie de copt. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la copt 30-40 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Saratele Lapte de pasare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii