Budinca de malai

Amestecati malaiul, faina, sarea, 100 gr zahar si praful de copt. Bateti ouale cu esenta de vanilie, apoi turnati-le peste ingredientele amestecate s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 170 gr malai
  • 120 gr faina
  • 1 jumatate lingurita sare
  • 150 gr zahar
  • 1 jumatate lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 225 ml lapte batut
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 20 ml ulei
  • 200 gr smantana

Mod de preparare

Amestecati malaiul, faina, sarea, 100 gr zahar si praful de copt. Bateti ouale cu esenta de vanilie, apoi turnati-le peste ingredientele amestecate si omogenizati compozitia. Ungeti o forma cu ulei, turnati compozitia, nivelati si coaceti la foc potrivit.


Serviti cu smantana in care s-a dizolvat restul de zahar.

Alte retete:

Chec pufos Lapte de pasare Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci