Puneti apa cu sare la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugati "in ploaie" malaiul amestecat cu gris. Lasati sa fiarba la foc potrivit,
Puneti apa cu sare la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugati "in ploaie" malaiul amestecat cu gris. Lasati sa fiarba la foc potrivit, 15 minute, timp in care amestecati tot timpul pentru a nu se prinde de vas si pentru a nu se forma cocoloase. Luati vasul de pe foc, incorporati nucile prajite si zdrobite mai mare, coaja de lamaie si portocala, stafidele, mierea si oul batut putin. ungeti o tava cu ulei si turnati compozitia bine omogenizata in tava, intindeti cu o lingura si apoi puneti la cuptor unde tineti pana se rumeneste uniform. Scoateti din cuptor si lasati la racit.
Se taie rece.
Alte retete:
Gogosi pufoase Chec pufos Galuste cu prune

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii