Budinca de mamaliga este o reteta culinara rapida. Ingredientele sunt: malai, zahar, faina.
Budinca de mamaliga se prepara astfel: se pune intr-un castron malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul. Se amesteca cu lingura, adaugand cate putin sifon. Dupa ce s-a pus tot sifonul, se lasa 10—15 min. Se amesteca din nou. Se muta compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presarata cu faina. Se pune la cuptor, la foc potrivit si se lasa sa se rumeneasca. In compozitie se poate amesteca putin rahat taiat cuburi mici sau fructe din dulceata.
Se serveste taiata bucati patrate nu prea mari, presarate cu zahar pudra vanilat.
Alte retete de budinca:
Budinca su spanac si sunca
Budinca de orez cu mere
Budinca cu dovlecei
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii