Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu 25 g unt,frecand bine cu zahar,sare,galbenusurile si albusurile batute spuma.Cand s-a amestecat bine t
Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu 25 g unt,frecand bine cu zahar,sare,galbenusurile si albusurile batute spuma.Cand s-a amestecat bine totul,se toarna cate putin laptele clocotit si vanilat si se pune vasul pe foc mic,sau pe o tabla pusa pe foc;se amesteca tot timpul pana se ingroasa.Merele se curata si taie sferturi,apoi fiecare sfert se mai taie o data,adica in 8 bucati,si se pun cu 50g unt pe foc sa se iabuse bine.Intr-o forma unsa cu unt se toarna jumatate din compozitie cu oua(crema),apoi se aseaza merele si deasupra cealalta jumatate de crema.se presara cu pesmet fin si se introduce in cuptorul sa se coaca,aproximativ 15-20minute.
dupa preferinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii