Se ung doua cescute de capucino cu unt apoi se tapeteaza fundul cu hartie pentru copt. Se adauga o lingurita de miere in fiecare. Se incalzeste cuptor
Se ung doua cescute de capucino cu unt apoi se tapeteaza fundul cu hartie pentru copt.
Se adauga o lingurita de miere in fiecare.
Se incalzeste cuptorul la 180°C.
Se amesteca ingredientele uscate intr-un bol mare, sfaramand orice bucatica de zahar intre degete.
Se bat impreuna oul, untul si iaurtul si se adauga in amestecul uscat pana se inmoaie.
Se toarna in cescute, se asaza pe o tava si se coc 20 de minute pana cand cresc si capata o culoare aurie.
Se verifica daca sunt gata cu o scobitoare.
Se pot prepara cu pana la o zi inainte, apoi se incalzesc la microunde usor, inainte de servire sau se lasa in cuptorul incalzit, fara a le scoate din cescute.
Se indeparteaza de ceasca marginea fiecarei budinci cu ajutorul unui cutit cu lama rotunda, apoi se intorc si se asaza pe farfuria de servit.
Se inlatura hartia pentru copt si se stropesc cu miere
Se servesc cu inghetata de fistic.
Alte retete de dulciuri:
Budinca din clatite la cuptor
Cornulete
Fursecuri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii