Va prezentam o reteta delicioasa de budinca de nuci cu rom, Pentru a realiza aceasta reteta, sunt necesare urmatoarele ingrediente: nuci, rom, unt, zahar, oua, pesmet, vanilie.
Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand mereu in acelasi sens 15 min. Se adauga nucile, romul si o lingura de pesmet, amestecand cu lingura foarte incet.
Albusurile se bat spuma. Se unge cu unt o forma inchisa, se pune compozitia si se aseaza in alt vas cu apa clocotita, lasand sa fiarba 30 min.
Se serveste calda cu sodou de ciocolata .
Alte retete recomandate:
Budinca de legume
Budinca de cascaval
Budinca de macaroane
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii