Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe f
Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe foc mic sa fiarba usor.Cand a scazut bine se pune un praf de sare,un praf de piper,sunca taiata marunt,cascavalul ras si unt.Se unge o forma bine cu unt,se toarna orezul si se introduce in cuptor.Cand se serveste se aseaza orezul pe o farfurie mai mare.in forma de coroana,iar in mijloc se toarna sosul de ciuperci,preparat astfel:ciupercile spalate bine,taiate feliute se pun in tigaie cu 50 g unt si cu o ceapa tocata si se calesc la foc moderat pana scade apa pe care o lasa ele.
Cum doresti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii