Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe f
Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe foc mic sa fiarba usor.Cand a scazut bine se pune un praf de sare,un praf de piper,sunca taiata marunt,cascavalul ras si unt.Se unge o forma bine cu unt,se toarna orezul si se introduce in cuptor.Cand se serveste se aseaza orezul pe o farfurie mai mare.in forma de coroana,iar in mijloc se toarna sosul de ciuperci,preparat astfel:ciupercile spalate bine,taiate feliute se pun in tigaie cu 50 g unt si cu o ceapa tocata si se calesc la foc moderat pana scade apa pe care o lasa ele.
Cum doresti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii