Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe f
Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe foc mic sa fiarba usor.Cand a scazut bine se pune un praf de sare,un praf de piper,sunca taiata marunt,cascavalul ras si unt.Se unge o forma bine cu unt,se toarna orezul si se introduce in cuptor.Cand se serveste se aseaza orezul pe o farfurie mai mare.in forma de coroana,iar in mijloc se toarna sosul de ciuperci,preparat astfel:ciupercile spalate bine,taiate feliute se pun in tigaie cu 50 g unt si cu o ceapa tocata si se calesc la foc moderat pana scade apa pe care o lasa ele.
Cum doresti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii