Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe f
Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe foc mic sa fiarba usor.Cand a scazut bine se pune un praf de sare,un praf de piper,sunca taiata marunt,cascavalul ras si unt.Se unge o forma bine cu unt,se toarna orezul si se introduce in cuptor.Cand se serveste se aseaza orezul pe o farfurie mai mare.in forma de coroana,iar in mijloc se toarna sosul de ciuperci,preparat astfel:ciupercile spalate bine,taiate feliute se pun in tigaie cu 50 g unt si cu o ceapa tocata si se calesc la foc moderat pana scade apa pe care o lasa ele.
Cum doresti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz O domnisoara m-a intrebat ce sa-i prepare iubitului ca sa-i placa si sa o aprecieze. Raspunsul il gasiti ilustrat si...
Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
Comentarii