Cand vrem sa pregatim aperitive gustoase, putem prepara budinca de piine. Pentru aceasta reteta avem nevoie de paine, lapte si zahar.
Cand vrem sa pregatim aperitive gustoase, putem prepara budinca de piine. Pentru aceasta reteta avem nevoie de paine, lapte si zahar. Painea alba, fara coaja, se taie felii care se ung cu unt si se aseaza in randuri indesate, intr-o forma unsa cu unt. Se amesteca ouale cu zaharul, se subtiaza treptat cu lapte fierbinte, se adauga sare si praf de vanilie. Se amesteca totul bine si se toarna peste feliile de paine. Cand painea s-a imbibat bine cu compozitia din oua si lapte, budinca se pune la copt.
Se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii