Cand vrem sa pregatim aperitive gustoase, putem prepara budinca de piine. Pentru aceasta reteta avem nevoie de paine, lapte si zahar.
Cand vrem sa pregatim aperitive gustoase, putem prepara budinca de piine. Pentru aceasta reteta avem nevoie de paine, lapte si zahar. Painea alba, fara coaja, se taie felii care se ung cu unt si se aseaza in randuri indesate, intr-o forma unsa cu unt. Se amesteca ouale cu zaharul, se subtiaza treptat cu lapte fierbinte, se adauga sare si praf de vanilie. Se amesteca totul bine si se toarna peste feliile de paine. Cand painea s-a imbibat bine cu compozitia din oua si lapte, budinca se pune la copt.
Se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii