Aceasta budinca este una dintre cele mai bune aperitive. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, dulceata, lapte si unt.
Aceasta budinca este una dintre cele mai bune aperitive. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, dulceata, lapte si unt. Se taie franzela felii. Se unge forma cu unt. Se asaza un rand de felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pana se termina franzela. Se bat ouale intregi, apoi se adauga putin cate putin lapte indulcit si fierbinte si se toarna peste franzela. Se da la cuptor sa se rumeneasca. Nu trebuie sa se umple forma, deoarece painea isi mareste volumul si poate da afara din forma.
Se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii