Aceasta budinca este una dintre cele mai bune aperitive. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, dulceata, lapte si unt.
Aceasta budinca este una dintre cele mai bune aperitive. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, dulceata, lapte si unt. Se taie franzela felii. Se unge forma cu unt. Se asaza un rand de felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pana se termina franzela. Se bat ouale intregi, apoi se adauga putin cate putin lapte indulcit si fierbinte si se toarna peste franzela. Se da la cuptor sa se rumeneasca. Nu trebuie sa se umple forma, deoarece painea isi mareste volumul si poate da afara din forma.
Se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii