O budinca delicioasa este si budinca de smantana. Pentru realizarea ei sunt necesare urmatoarele ingrediente: smantana, oua, faina, coaja de lamaie, unt, pesmet.
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si sarea, se amesteca cu coaja rasa de lamaie si faina, apoi se pune smantana si se amesteca bine. Se adauga albusurile spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet si se pune la cuptor la foc potrivit 25—30 min, pana se rumeneste.
Se serveste calda cu sodou de vin.
Alte retete recomandate:
Sodou de vin
Sos cu vin
Sos de vin spumos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii