Inmuiem stafidele. Fierbem laptele cu 3 linguri de zahar tos, cu zahar vanilat si un varf de cutit de sare. Amestecand continu, adaugam cate putin gri
Inmuiem stafidele. Fierbem laptele cu 3 linguri de zahar tos, cu zahar vanilat si un varf de cutit de sare. Amestecand continu, adaugam cate putin gris, apoi fierbem pe foc mic si lasam sa se raceasca.
Separam albusurile de galbenusuri, apoi adaugam galbenusurile la gris. Batem o spuma tare din albusuri si din zaharul ramas, apoi adaugam la gris. Stoarcem stafidele si le punem in compozitie.
Alte retete dulciuri recomandate:
Placinta cu mere
Prajitura visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii