Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt(fara sa se prajeasca),apoi se toarna,cate putin,l
Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt(fara sa se prajeasca),apoi se toarna,cate putin,laptele,amestecand bine pana se obtine o ciulama.Se ia de pe foc se pune sunca taiata,sau branza,se lasa sa se raceasca si se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma.Se unge o forma cu unt se toarna compozitia in ea,se coace in cuptor.
Se serveste calda.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii