Budinca de sunca sau branza

Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt(fara sa se prajeasca),apoi se toarna,cate putin,l

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g unt
  • 100g faina
  • 2pahare lapte
  • 4 oua
  • sare
  • 150g cascaval sau sunca

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt(fara sa se prajeasca),apoi se toarna,cate putin,laptele,amestecand bine pana se obtine o ciulama.Se ia de pe foc se pune sunca taiata,sau branza,se lasa sa se raceasca si se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma.Se unge o forma cu unt se toarna compozitia in ea,se coace in cuptor.
Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci