Pentru clafoutis cu mere vei avea nevoie de zahar, faina, oua, lapte, mere, scortisoara,zahar pudra si stafide. Da drumul la cuptor. Amesteca zaharul si faina intr-un bol.
Pentru clafoutis cu mere vei avea nevoie de zahar, faina, oua, lapte, mere, scortisoara,zahar pudra si stafide. Da drumul la cuptor.
Amesteca zaharul si faina intr-un bol.
Bate ouale cu laptele.
Combina amestecul de lapte si oua cu cel de faina cu zahar.
Se unge cu ulei si tapeteaza cu faina forma pentru cuptor.
Se adauga feliile de mar.
Se toarna deasupra merelor compozitia.
Se presara cu scortisoara.
Se da la cuptor cam 25 minute sau pana cand nu mai joaca la mijloc.
Lasa-l sa se raceasca 5 minute.
Se presara zahar pudra si se serveste cald sau rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSalatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii