Se scot samburii visinelor si se pun la scurs. Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se adauga laptele, vanilia si la sfarsit faina. O tava de yena sa
Se scot samburii visinelor si se pun la scurs. Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se adauga laptele, vanilia si la sfarsit faina. O tava de yena sau de ceramica, tapetata cu hartie de copt, se unge cu unt, se aseaza visinele si se toarna compozitia! Se da la cuptor 30-40 minute pana se rumeneste deasupra.
Se pudreaza cu zahar si se feliaza.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii