Se scot samburii visinelor si se pun la scurs. Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se adauga laptele, vanilia si la sfarsit faina. O tava de yena sa
Se scot samburii visinelor si se pun la scurs. Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se adauga laptele, vanilia si la sfarsit faina. O tava de yena sau de ceramica, tapetata cu hartie de copt, se unge cu unt, se aseaza visinele si se toarna compozitia! Se da la cuptor 30-40 minute pana se rumeneste deasupra.
Se pudreaza cu zahar si se feliaza.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii