Foi casnica cu crema de rahat

Se dau prin masina de tocat rahatul si lamaile (cu coaja cu tot), se amesteca cu pachetul de unt si nuca sau alunele. Se ung cele cinci foi in strat m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rahat
  • 1 pachet unt
  • 4 lamai mari
  • benevol nuca data la cuptor 15 min sau alune

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat rahatul si lamaile (cu coaja cu tot), se amesteca cu pachetul de unt si nuca sau alunele. Se ung cele cinci foi in strat mai gros si se dau la rece. In post sau pentru cei care nu suporta untul se poate prepara crema si fara unt sau margarina.
Prajitura se taie a doua zi dupa pregatire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc