Macaroanele cu branza si miere la cuptor este o reteta cu paste simpla si delicioasa. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu putina sare si apoi se scurg.
Macaroanele cu branza si miere la cuptor este o reteta cu paste simpla si delicioasa. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu putina sare si apoi se scurg si se amesteca impreuna cu 150 g telemea rasa. Vasul de cuptor se unge cu unt si se presara cu pesmet, dupa care macaroanele se aseaza frumos, unele langa altele, in vas.
Se prepara sosul alb prin topirea untului si adaugarea fainii. Se amesteca rapid, ingloband faina in unt si apoi se toarna laptele desfacand faina si apoi se toarna laptele desfacand faina in lapte. Dupa ce s-a folosit tot laptele, se asezoneaza cu nucsoara, miere si scortisoara.
Se toarna sosul peste macaroane, se niveleaza si se da vasul in cuptorul deja incins, pentru 20 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii