Orezul se spala, se pune la fiert, in cuptor, apoi la scurs si se amesteca cu laptele si zaharul dupa gust. Intre timp se incalzeste ciocolata sau o
Orezul se spala, se pune la fiert, in cuptor, apoi la scurs si se amesteca cu laptele si zaharul dupa gust. Intre timp se incalzeste ciocolata sau o lingura de cacao, dupa caz, impreuna cu o lingura de zahar si trei linguri de apa. Se fierbe timp de 3 minute pana se topeste. Se lasa sa se raceasca siropul obtinut. Orezul se asaza pe o farfurie lata iar deasupra lui se toarna ciocolata si pe orneaza cu frisca.
Se serveste rece.
Alte retete:
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Chec pufos
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAm facut un inventar prin frigider si cu ce am gasit, am incropit o prajiturica tare buna si de sezon. Albusurile le aveam in...
Desert prajitura cu crema de branza si jeleu de zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii