Pentru a realiza aceasta reteta de orez cu lapte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: orez, lapte, zahar, apa, baton de vanilie, dulceata sau frisca.
Se pune la fiert laptele cu apa si vanilia. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga orezul ales si bine spalat si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecind din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul cratitei.
Este gata cand bobul de orez poate fi strivit cu usurinta intre degete. Se scoate vanilia si se aseaza orezul pe farfurie.
Se serveste cald sau rece, cu dulceata, fructe din dulceata, sirop sau frisca.
Alte retete recomandate:
Pasca cu smantana
Tiramisu
Placinta cu spanac
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob Pascal Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...
Capunati cu ciuperci - de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii