Pentru a realiza aceasta reteta de orez cu lapte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: orez, lapte, zahar, apa, baton de vanilie, dulceata sau frisca.
Se pune la fiert laptele cu apa si vanilia. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga orezul ales si bine spalat si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecind din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul cratitei.
Este gata cand bobul de orez poate fi strivit cu usurinta intre degete. Se scoate vanilia si se aseaza orezul pe farfurie.
Se serveste cald sau rece, cu dulceata, fructe din dulceata, sirop sau frisca.
Alte retete recomandate:
Pasca cu smantana
Tiramisu
Placinta cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii