Pentru a realiza aceasta reteta de orez cu lapte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: orez, lapte, zahar, apa, baton de vanilie, dulceata sau frisca.
Se pune la fiert laptele cu apa si vanilia. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga orezul ales si bine spalat si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecind din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul cratitei.
Este gata cand bobul de orez poate fi strivit cu usurinta intre degete. Se scoate vanilia si se aseaza orezul pe farfurie.
Se serveste cald sau rece, cu dulceata, fructe din dulceata, sirop sau frisca.
Alte retete recomandate:
Pasca cu smantana
Tiramisu
Placinta cu spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii