Fierbe laptele cu apa si sare. Alege si spala orezul. Adauga zaharul si orezul in laptele in fierbere, amesteca si fierbe sub capac, pe foc mic, pana
Fierbe laptele cu apa si sare. Alege si spala orezul. Adauga zaharul si orezul in laptele in fierbere, amesteca si fierbe sub capac, pe foc mic, pana se inmoaie orezul. Intre timp spala capsunile, lasa-le la scurs si taie-le in patru (sau cubulete).
Alte dulciuri recomandate
Placinta cu mere
Prajitura cu prune
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii