Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc. Se amesteca iaurtul cu mascarpone, zahar tos, zahar vanilat, visine tocate, suc de p
Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc. Se amesteca iaurtul cu mascarpone, zahar tos, zahar vanilat, visine tocate, suc de portocale, si suc de lamaie. Gelatina se inmoaie in apa rece 10 min apoi se dizolva si se inglobeaza in compozitia de iaurt si mascarpone. 4 cesti de cafea se tapeteaza cu suport de pergament, astfel ca sa ramana in exterior cca 3 cm. Se toarna crema si se da la congelator 3 ore. Se scot suporturile de hartie cu tot cu continut si se rastoarna pe farfurii de desert. Se orneaza cu visine si ciocolata rasa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii