Parfait de cacao

Desertul parfait de cacao este un o reteta dulce amaruie care va incanta papilel gustative ale invitatilor vostri. Ingredientele necesare sunt: cacao, lapte, oua si zahar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri cacao
  • 300 g lapte
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar.

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga cacao apoi treptat lap­tele fiert si racit, amestecind cu lingura. Se pune la foc mic si se amesteca neincetat pana cand compozitia incepe sa se ingroase. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu albusul batut spuma. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pune la inghetat.


Poate fi servit cu frisca.

Alte retete recomandate:

Parfait cu visine

Parfait de piersici

Parfait cu capsuni si fistic

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc