Alege pe cat posibil o forma de parfeu alungita, sau dreptunghiulara, deoarece este usor de portionat. Aseaza folie de aluminiu in forma, incat sa aju
Alege pe cat posibil o forma de parfeu alungita, sau dreptunghiulara, deoarece este usor de portionat. Aseaza folie de aluminiu in forma, incat sa ajunga in fiecare colt. Bate frisca si depoziteaz-o in frigider. Spala piersicile, decojeste-le, taie-le in doua, scoate samburele si taie-le bucatele. Pune-le impreuna cu zeama de lamaie in recipientul robotului de bucatarie. Adauga zaharul pudra si sarea, dupa care mixeaza-le pana obtii o pasta densa. (Pana obtii pasta, zaharul se va dizolva.) Amesteca cu grija pasta de piersici cu frisca. Pune jumatate din compozitie in forma, incat sa alcatuiasca un dreptunghi. (Toarna spuma tinand vasul putin inclinat. In cazul in care ti se pare prea complicat, poti umple jumatatea formei in mod obisnuit.) Presara cu bucatele de tort si adauga si cealalta parte a spumei. Intinde spuma si acopera cu o alta bucata de folie. Pune-o imediat in congelator si congeleaz-o aproximativ jumatate de zi. Inainte de servire intoarce-o pe o farfurie alungita sau pe o plansa, scoate cu grija folia si taie felii cu un cutit tinut in apa fierbinte.
Alte retete realizate in cuptor
Papanasi fierti
Pulpe de pui la cuptor
Placinta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii