Se taie blatul in 3. Se pregateste crema de ciocolata astfel:se rupe ciocolata alba in bucati , se pune cu frisca intr-o cratita si se topeste pe foc
Se taie blatul in 3.
Se pregateste crema de ciocolata astfel:se rupe ciocolata alba in bucati , se pune cu frisca intr-o cratita si se topeste pe foc mic.Dupa ce a dat un clocot, se ia de pe foc si se pune la rece.
Albusurile se bat cu zaharul.Margarina se freaca spuma si, cu o lingura ,se pune in amestecul de albusuri.Se adauga ciocolata topita si coaja rasa de portocale, apoi zaharul vanilat.
Pe prima foie de blat se pune gem de zmeura, peste care se pune o parte din crema.Peste crema se pun fructe in amestec , urmeaza a doua foaie, din nou gem de zmeura si se pune al treilea blat.Cu restul de crema se orneaza intregul tort. De jur imprejur, se orneaza cu frisca si se acopera suprafata tortului cu fructe, peste care se pune jeleul de fructe.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu mere
Tort cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii