Briosele cu mandarine sunt prajitrui delicioase si rapide. Curatam mandarinele de coaja,le taiem bucatele mici si le punem intr-un vas impreuna cu lichiorul si zaharul pudra.
Briosele cu mandarine sunt prajitrui delicioase si rapide. Curatam mandarinele de coaja,le taiem bucatele mici si le punem intr-un vas impreuna cu lichiorul si zaharul pudra. Amestecam totul si lasam cca 30 de min.
Dupa cele 30 de minute strecuram mandarinele,dar nu aruncam lichiorul. Intr-un vas punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si mixam pana isi dubleaza volumul, apoi turnam uleiul cate putin mixand in continuare,iar la sfarsit punem lichiorul ramas de la mandarine. In alt vas punem faina,praful de copt,sarea si amestecam un pic. Turnam compozitia cu oua peste cea cu faina,amestecand usor cu un tel pana se omogenizeaza.La sfarsit adaugam mandarinele si omogenizam usor.
Punem totul in tava de briose tapetata cu hartie, atentie sa nu umpleti forma decat jumatate pt ca vor creste destul de mult. Punem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 20 de min. sau pana trece testul ''scobitoarea''. Optional puteti pune bucatele de ciocolata deasupra brioselor cu mandarine sau bobite de cereale.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii