Albusurile se bat spuma, se adauga apoi treptat zaharul, nuca maruntita, coaja si zeama de la lamaie si apoi se adauga treptat faina. Se omogenizeaza
Albusurile se bat spuma, se adauga apoi treptat zaharul, nuca maruntita, coaja si zeama de la lamaie si apoi se adauga treptat faina. Se omogenizeaza compozitia iar dupa aceea se tapeteaza o forma de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune la copt, in cuptorul incalzit, pe foc mediu.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Prajitura snikers
Cozonac moldovenesc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii