Chec brun economic

Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu o ceasca de ceai rusesc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu oul batut, uleiul, praful de copt si s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g zahar
  • 1 ceasca ceai rusesc
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 10-12 nuci
  • faina cit cuprinde

Mod de preparare

Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu o ceasca de ceai rusesc si se lasa sa

se raceasca. Se amesteca apoi cu oul batut, uleiul, praful de copt si scortisoara pisata foarte fin. Se pune faina in ploaie, amestecind foarte bine cu lingura pina cind se obtine o compozitie ca o crema groasa. Se pune in forma de chec unsa si presarata cu faina si se asaza deasupra jumatati de miez de nuca si se da la cuptor la foc potrivit.


Se serveste a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori