Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul, si cele 3 galbenusuri. Se adauga zeama de la o lamaie, un praf de sare si branza frecata in prealabul c
Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul, si cele 3 galbenusuri. Se adauga zeama de la o lamaie, un praf de sare si branza frecata in prealabul cu albusurile batute spuma si stafidele spalate. Se amesteca bine si se amdauga la final coaja rasa de la o lamaie si faina, cernuta in ploaie. Aluatul se toarna in tavi de chec, unse si tapetate cu faina, dupa care se lasa la copt in cuptor. S
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Turta dulce
Cozonac moldovenesc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii