Chec cu crema de branza si ciocolata este o reteta de prajitura cu branza si ciocolata delicioasa. Se prepara usor si este un chec la indemana oricui.
- freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;
- adaugi uleiul,apoi laptele;
- adaugi faina si apoi zaharul vanilat;
- stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie;; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;
- tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;
- in cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;
- dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);
- cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;
- intre timp bati frisca impreuna cu branza
; - cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;
La aceasta reteta as folosi functia de coacere si as schimba putin crema, folosind functia de preparare a iaurtului pentru o crema mai usoara.
- portionezi checul cu crema de branza si ciocolata cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii