• separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, folosind
• separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, folosind paletele duble pentru albusuri
• adaugati apoi zaharul treptat pana obtineti o bezea tare.
• amestecati galbenusurile cu uleiul, putin cate putin, ca la maioneza, apoi turnati-le peste bezea. Amestecati usor, cu o spatula, de jos in sus, sa nu se lase bezeaua
• adaugati coaja rasa de lamaie si vanilia, apoi faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin si incorporati-le usor
• la final, adaugati fructele de padure in compozitia de chec si amestecati foarte usor
• tapetati cu ulei si faina doua tavi de chec si impartiti compozitia in doua
• coaceti checurile la 180 de grade, 45 de minute si faceti testul cu scobitoarea
• lasati checurile la racit in tava jumatate de ora, apoi scoateti-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca complet
• pudrati checurile cu zahar pudra inainte de servire.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii