Incalziti cuptorul la 180 grade . Intr-un se amesteca primele sase ingrediente uscate. In alt vas zdrobiti bananele foarte bine ,apoi adaugati pire
Incalziti cuptorul la 180 grade .
Intr-un se amesteca primele sase ingrediente uscate.
In alt vas zdrobiti bananele foarte bine ,apoi adaugati pireul de mere,vanilia si margarina topita .
Turnati amestecul de ingrediente uscate peste cel de banane si amestecati cu lingura de lemn usor pina ce toata faina a fost incorporata.
Adaugati nucile, stafidele si bicarbonatul stins cu otet ( sau zeama de lamiie .
Daca aluatul e prea uscat se mai poate adauga putina banana sau pireu de mere.
Se toarna aluatul in tr-o tava de chec unsa cu ulei si se coace 50-60 min sau pina ce scobitoarea iese curata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii