Chec de morcovi

Se bate bine zaharul cu uleiul, se adauga pe rand celelalte ingrediente. Praful de copt si bicarbonatul se amesteca cu faina si se adauga peste compoz

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Chec de morcovi

Ingrediente

  • 1ceasca morcov ras
  • 1 ceasca mar ras
  • 250gr zahar
  • 250gr ulei(eu am pus jumatate de ceasca)
  • 1/2 ceasca stafide
  • 1/2ceasca suc de portocale
  • 3cesti faina
  • 1lingurita bicarbonat
  • 1lingurita praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara(am pus amestec mirodenii pt strudel)
  • coaja rasa de lamaie si portocale
  • 1/3ceasca coniac(merge si fara
  • eu nu am pus)

Mod de preparare

Se bate bine zaharul cu uleiul, se adauga pe rand celelalte ingrediente. Praful de copt si bicarbonatul se amesteca cu faina si se adauga peste compozitie iar la sfarsit punem stafidele date prin faina. Turnam compozitia int-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se coace o ora, se probeaza si cu paiul ca sa fim sigure ca s-a copt. Se pudreaza cu zahar si se taie rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori