Grapefruitul se taie in doua si se stoarce, pastrand sucul. Portocala se decojeste, iar miezul se taie cubulete. Merele se curata si se dau pe razatoa
Grapefruitul se taie in doua si se stoarce, pastrand sucul. Portocala se decojeste, iar miezul se taie cubulete. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca zaharul cu uleiul, merele, portocalele si sucul de grapefruit. Separat, se amesteca faina cu praful de copt, un varf de lingurita de scortisoara, apoi se adauga la compozitie. Se omogenizeaza, apoi se pun stafidele si miezul de nuca pisat. Se tapeteaza o tava pentru chec, se toarna compozitia si se da la cuptor, la foc moderat, timp de 35 de minute. Se taie numai dupa ce s-a racit.
Se poate presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Chec cu mere
Pandispan cu mere
Prajitura de post, cu mere
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseCum n-aveam nici o idee ce sa mai gatesc, am deschis frigiderul si am inceput sa ma uit luuuung in el. Noroc cu cateva legume...
Omleta cu legumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii