Se bat cu mixerul albusurile pana se umflu frumos ca la bezea, se adauga zaharul in ploaie, idem faina, mirodeniile, nucile si migdalele prajite si ta
Se bat cu mixerul albusurile pana se umflu frumos ca la bezea, se adauga zaharul in ploaie, idem faina, mirodeniile, nucile si migdalele prajite si taiate fin. Se pune compozitia intr-o tava de marime medie (unsa si tapetata cu faina). Se coace timp de aproape 50 minute la foc potrivit avand grija ca primul sfert de ora sa nu deschidem cuptorul pentru a nu se lasa checul. Cand a capatat o culoare de un auriu frumos checul este copt.
Acest chec se poate face cu succes din albusurile ramase de la ouale pe care le-am folosit la salata de boeuf.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii