1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni faina pe care ai amestecat-o cu praful
1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni faina pe care ai amestecat-o cu praful de copt.
2. Adaugi si un praf de sare.
3. Ungi 2 tavi de cozonac sau de chec cu unt si le tapetezi cu faina.
4. Torni compozitia in cele 2 tavi.
5. Scoti samburii visinelor si amesteci visinele cu 2 linguri de faina si cu 1 lingura de scortisoara.
6. Torni compozitia in tavile cu pandispan.
7. Dai la cuptor pentru 40 de minute.
8. Cand sunt coapte, le scoti din tavi si le lasi la racit.
9. Prepari glazura dupa instructiunile de pe plic si o torni peste pandispan.
10. Dai la rece pentru 30 minute.
11. Tai pandispanul felii si daca nu folosesti glazura de caramel, il pudrezi cu zahar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii