1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni faina pe care ai amestecat-o cu praful
1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni faina pe care ai amestecat-o cu praful de copt.
2. Adaugi si un praf de sare.
3. Ungi 2 tavi de cozonac sau de chec cu unt si le tapetezi cu faina.
4. Torni compozitia in cele 2 tavi.
5. Scoti samburii visinelor si amesteci visinele cu 2 linguri de faina si cu 1 lingura de scortisoara.
6. Torni compozitia in tavile cu pandispan.
7. Dai la cuptor pentru 40 de minute.
8. Cand sunt coapte, le scoti din tavi si le lasi la racit.
9. Prepari glazura dupa instructiunile de pe plic si o torni peste pandispan.
10. Dai la rece pentru 30 minute.
11. Tai pandispanul felii si daca nu folosesti glazura de caramel, il pudrezi cu zahar.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii