Prajitura cu mere si morcovi este o reteta de prajitura simpla, o prajitura pufoasa cu mere potrivita pentru micul dejun.
Se rad morcovii si merele curatate de coaja. Se amesteca uleiul (eu am folosit ulei de samburi de struguri) cu zaharul; apoi se adauga morcovii si merele rase. Se adauga sucul obtinut din portocala stoarsa. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste restul compozitiei incet, cu lingura de lemn, pentru a evita formarea cocoloaselor. Se tapeteaza forma si se pune la cuptor aproximativ 1h la 180 grade.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii