Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul in ploaie si batem cu putere pina se intareste spuma. Punem si praful pt sos si alunele. Rasturnam totul intr-
Batem albusurile spuma.
Adaugam zaharul in ploaie si batem cu putere pina se intareste spuma.
Punem si praful pt sos si alunele.
Rasturnam totul intr-o tava in care am pus hirtie de copt unsa bine cu margarina lichida (sau ce aveti). Deasupra imprastiem migdalele.
Coacem la 175 gr timp de 15-20 minute.
Lasam sa se raceasca bine. Intre timp facem frisca. Scurgem de suc mandarinele (nu mi-au ajuns, deci am pus si 3 jumatati de piersica) si le rupem in bucati mai mici.
Cind blatul s-a racit, punem frisca,daca vrem sa ramana alb, sau adaugam cacao, fructele si rulam (nu f strins ca la celelalte rulade).
Deasupra cernem cacao si ne jucam cu putina ciocolata.
Se taie in felii late.
Reteta propusa de Shumaila
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii