Se bat galbenusurile cu 2 linguri zahar, se adauga 3 linguri cacao -s e freaca in continuare-se adauga laptele si se amesteca pana la omogenizare. Dup
Se bat galbenusurile cu 2 linguri zahar, se adauga 3 linguri cacao -s e freaca in continuare-se adauga laptele si se amesteca pana la omogenizare. Dupa aceea se adauga albusurile batute spuma; se toarna restul de zahar amestecandu-se in continuare. Se da deoparte si se pregateste umplutura de branza: se freaca branza cu putin zahar se toarna zaharul vanilat si se freaca cu 2-3 linguri de smantana-se da deoparte.
Coca de faina se amesteca bine cu apa minerala si apa obisnuita pana se face un aluat de consistenta unei smantane nu prea groase. Se incinge o tigaie potrivita pentru clatite (evident cu ulei), se scurge si toarna cu un polonic de supa aluat de clatita la prajit-clatitele se rumenesc uniform pe ambele parti.
Cand s-a terminat tot aluatul de prajit, clatitele se umplu cu branza pregatita ca mai sus, se ruleaza si se pun intr-un graten, se toarna smantana si se dau la cuptor la rumenit.
Se servesc ori calde, ori reci, eventual flambate.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutPizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Pizza cu sparanghelInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieTortul cu nuci si mere caramelizate este un desert foarte bun, deloc greu de preparat, dar de foarte mare efect. Merele...
Tort cu nuci si mere caramelizateCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacaoAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeCa idee am pornit de la tortul...
Desert cu biscuiti, doua creme si fructe asortateReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii