Pentru clatite americane cu banane se amesteca faina cu untul, sarea, fulgii de ovaz, zaharul si scortisoara. Se adauga oul, apoi laptele.
Pentru clatite americane cu banane se amesteca faina cu untul, sarea, fulgii de ovaz, zaharul si scortisoara. Se adauga oul, apoi laptele. Se amesteca bine, eventual cu un mixer.
Se decojeste o banana si se zdrobeste cu o furculita, apoi se adauga peste compozitia de clatite. Vor iesi circa 10 clatite din aceasta compozitie.
Clatitele se coc intr-o tigaie care se unge cu unt. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in tigaie, lasandu-se pe fiecare parte cate 2-3 minute.
Serviti clatitele americane cu banane cu iaurt si miere deasupra si cu rondele de banane.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO reteta foarte gustoasa pentru vara! Retete dietetice
Tortilla cu spanacAsa cum spune fetita mea cea mica ''Rulada pour les filles et une pour les garçons'' asa ca am facut doua rulade una pentru...
Rulada cu crema de cacao si nuca de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii