• se amesteca intr-un bol iaurtul cu laptele, ouale batute, zaharul, untul topit si extractul de vanilie
• in alt bol se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul, sarea si scortisoara
• se toarna amestecul lichid peste cel solid si se amesteca cu un tel pana se omogenizeaza compozitia
• se lasa sa se odihneasca 10 minute
• se incinge presa Breville Panini Maker Large, se unde cu unt si se pun clatitele cu polonicul, lasandu-le mai grosute si cam de 10 cm diametru.
• cand incep sa se formeze bule la suprafata, se intorc pe partea cealalta cu o spatula
• se servesc cu dulceata de gutui deasupra
Savurati cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii