Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite".Bananele se sfarama bine cu dosul lingurii,se amesteca cu o lingurita cu zahar pudra,un galbenus d
Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite".Bananele se sfarama bine cu dosul lingurii,se amesteca cu o lingurita cu zahar pudra,un galbenus de ou si smantana.Se freaca bine pana devin ca o pasta.Fiecare clatita se unge cu pasta de banane,se ruleaza,se asaza intr-un vas,se presara zahar pudra si se dau la cuptor timp de 10 minute.
cand se scot din cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii