Din 2 oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smintini din care (dupa ce s-a odihnit 30 minute), se prepara 1
Din 2 oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smintini din care (dupa ce s-a odihnit 30 minute), se prepara 18-20 foi de clatite. Separat se amesteca brinza cu un ou, citeva linguri de smintina, sare si putina faina. Pe fiecare foaie de clatita se pune cite o lingurita de compozitie, se indoaie marginile si se ruleaza. Se aseaza clatitele intr-o tava, iar deasupra se toarna smintina ramasa care s-a subtiat cu putin lapte. Se presara cu brinza si se pun la cuptor la foc iute circa 30 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii