Clatite cu brinza de vaci

Din 2 oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smintini din care (dupa ce s-a odihnit 30 minute), se prepara 1

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 ceasca faina
  • 1 pahar lapte
  • 1 ceasca smintina
  • 2 linguri ulei
  • 300 g brinza de vaci
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 praf sare

Mod de preparare

Din 2 oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smintini din care (dupa ce s-a odihnit 30 minute), se prepara 18-20 foi de clatite. Separat se amesteca brinza cu un ou, citeva linguri de smintina, sare si putina faina. Pe fiecare foaie de clatita se pune cite o lingurita de compozitie, se indoaie marginile si se ruleaza. Se aseaza clatitele intr-o tava, iar deasupra se toarna smintina ramasa care s-a subtiat cu putin lapte. Se presara cu brinza si se pun la cuptor la foc iute circa 30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci