Piciorusele de broaste se tin mai intai in otet cu piper,sare si patrunjel tocat.Se face aluatul de clatite (vezi reteta "aluat de clatite")si cand pi
Piciorusele de broaste se tin mai intai in otet cu piper,sare si patrunjel tocat.Se face aluatul de clatite (vezi reteta "aluat de clatite")si cand piciorusele s-au macerat se scot si se amesteca in aluatul de clatite.Se infierbanta o tigaie cu ulei si se prajesc clatitele cate 5 minute pe ambele parti ca sa friga bine piciorusele.
Se servesc cu patrunjel tocat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii