Cartofii se coc in cuptor,se curata si se dau prin masina de tocat,sau,cat sunt fierbinti,se trec prin sita si se amesteca cu laptele,25g unt,2ling fa
Cartofii se coc in cuptor,se curata si se dau prin masina de tocat,sau,cat sunt fierbinti,se trec prin sita si se amesteca cu laptele,25g unt,2ling faina,4 galbenusuri si albusurile batute spuma tare.Din aceasta pasta se prajesc clatite intr-o tigaie unsa cu ulei fierbinte si se lasa pe foc sa creasca si sa se rumeneasca pe ambele parti.Fiecare clatita se prudeaza cu zahar pudra si cu scortisoara praf.
dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii