Cartofii se dau prin razatoare, se adauga faina, piper, ou, usturoi si se amesteca. Intr-o tigaie se adauga uleiul. Se aseaza o lingura din aluat. Se
Cartofii se dau prin razatoare, se adauga faina, piper, ou,  usturoi si se amesteca. Intr-o tigaie se adauga uleiul. Se aseaza o lingura din aluat. Se aplatizeaza. Cand e pe jumatate gata se intoarce. Se scot si se aseaza pe un material absorbant de umezeala. Dupa preferinte se consuma cu smantana sau fara.
Alte retete clatite recomandate
Clatite cu spanac
Clatite
Placinta cu mere

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii